Home
Index
Marijke wie?
Contact
zoet
Facebook
Twitter
Google+
Ananas op de grill
31 mei
0
zoet
Facebook
Twitter
Google+
Rabarbercrumble met gember
28 mei
0
zoet
Facebook
Twitter
Google+
Normandische broodpudding
26 mei
0
sodabrood
Facebook
Twitter
Google+
Eenvoudig sodabrood
22 mei
0
parmezaan
Facebook
Twitter
Google+
Frittata met asperges & munt
21 mei
0
zoet
Facebook
Twitter
Google+
Ananassorbet met munt
19 mei
0
zomer
Facebook
Twitter
Google+
Gazpacho à la minute
17 mei
0
tapas
Facebook
Twitter
Google+
Pinchos
16 mei
0
venkelzaad
Facebook
Twitter
Google+
Flatbreads
15 mei
0
Mexicaans
Facebook
Twitter
Google+
Kidneybonendip
14 mei
0
Mexicaans
Facebook
Twitter
Google+
Artisjokkendip
13 mei
0
platbrood
Facebook
Twitter
Google+
Auberginedip
11 mei
0
wrap
Facebook
Twitter
Google+
Mexicaans wrap hapje
09 mei
0
zoet
Facebook
Twitter
Google+
Mexicaanse chocolademeringues
07 mei
0
walnoot
Facebook
Twitter
Google+
Carpaccio van rode biet
03 mei
0
Nieuwere posts
Oudere posts
Homepage
Temperatuur van mijn AGA
hete plaat (linkerplaat): ongeveer
400°
sudderplaat (rechterplaat):
ongeveer
220°
braadoven:
220° - 240°
bakoven:
160° - 180°
sudderoven:
90° - 110°
Zoeken in deze blog
Facebook
Marijke Kookt
Volg mij
Follow on Twitter
Like on Facebook
Subscribe on Youtube
Follow on Instagram
Populairst
Mascarponetaartje met crumble van speculoos
Intro A lazy Sunday afternoon … zin in een makkelijk, snel klaar 'comfort food' toetje. Even in de frigo snuisteren en wat...
Kweeperengelei
Intro Kweeperen kan je plaatsen onder 'vergeten fruit'. Vroeger had elke boerderij wel zijn eigen kwee en tegenwoordig ligt de kwe...
Langzaam gegaarde Iberico varkensnek
Intro Dat mijn keuze om dit succulent braadstuk op tafel te zetten niet zo voor de hand liggend was, merkte ik aan de verbaasde tot vragen...
De lekkerste varkenswangetjes ooit!
Langs de ene kant zitten we in de “Dagen zonder vlees”, langs de andere kant is er de “ Nationale Stoofvlees-frietdag ”. De absolute Vlaams...
Gebakken bloemkool
Vorige week het programma VOLT gezien op televisie, ik ben het er mee eens dat we op restaurant meer groenten op ons bord zouden moeten kri...
Mijn Archiefkast
►
2016
(11)
►
april
(1)
►
maart
(3)
►
januari
(7)
►
2015
(77)
►
december
(5)
►
november
(9)
►
oktober
(4)
►
september
(3)
►
augustus
(6)
►
juli
(6)
►
juni
(7)
►
mei
(7)
►
april
(6)
►
maart
(10)
►
februari
(7)
►
januari
(7)
►
2014
(81)
►
december
(8)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augustus
(7)
►
juli
(7)
►
juni
(10)
►
mei
(6)
►
april
(5)
►
maart
(9)
►
februari
(6)
►
januari
(2)
▼
2013
(124)
►
december
(9)
►
november
(8)
►
oktober
(13)
►
september
(8)
►
augustus
(8)
►
juli
(17)
►
juni
(15)
▼
mei
(16)
Ananas op de grill
Rabarbercrumble met gember
Normandische broodpudding
Eenvoudig sodabrood
Frittata met asperges & munt
Ananassorbet met munt
Gazpacho à la minute
Pinchos
Flatbreads
Kidneybonendip
Artisjokkendip
Auberginedip
Mexicaans wrap hapje
Mexicaanse chocolademeringues
Carpaccio van rode biet
Een nieuwe start !
►
april
(6)
►
maart
(11)
►
februari
(6)
►
januari
(7)
►
2012
(24)
►
december
(2)
►
november
(2)
►
oktober
(4)
►
september
(3)
►
augustus
(2)
►
juli
(7)
►
juni
(2)
►
mei
(1)
►
maart
(1)
►
2011
(3)
►
december
(1)
►
oktober
(1)
►
juni
(1)
Translate
© Marijke Savels - © Foto's: Foto Latti (Peter De Lathouwer). Mogelijk gemaakt door
Blogger
.
Marijke Savels
Mijn liefde voor lekker eten en alles wat ermee te maken heeft, heb ik met de paplepel binnen gekregen. Mama was altijd bezig in haar kleine oergezellige keuken… ,
click here →
Marijke is fan van:
Jamie Oliver
Mary Berry
Nigella Lawson
Ottolenghi
Paul Hollywood
Regula Ysewijn
Sabrina Ghayour
The Hairy Bikers