Een
behoorlijk hectische week achter de rug: de voorstelling van de
zomertrends voor 2013 van Delhaize, verjaardag van schoonpapa, zelf
verjaren, de echtgenoot die met hamer en beitel een nieuwe website
bouwt en foto's ontwikkelt, kleindochter die schittert op het podium
en 'yours truly' die een hoofd vol nieuwe recept ideeën heeft.
Dit is
hem dus geworden, een frisse, moderne site met meer mogelijkheden.
Hopelijk vinden jullie het leuk.
Laat ik
voor mijn nieuwe start maar meteen even verwijzen naar de perslunch
van Delhaize, waar we trouwens van de kunsten van de Belgische BBQ
kampioenen 2012 mochten genieten (afspraak op 25 augustus in
Oostende).
De
trends voor de zomer van 2013 zijn super lekker en vooral eenvoudig:
Prosecco
is aan de beurt voor een bubbelende apero
maar ook
een lekkere cock- of mocktail op basis van siroop van Monin met gin
of rum zijn deze zomer helemaal in
gooi de
mayonaise en andere vettige sauzen maar overboord, 2013 is het jaar
van de salsa's en chutneys
en terug
van eigenlijk nooit helemaal weg geweest: Ribben! Els we komen eraan
;-)
ook op
de grill dit jaar en heel volgens de laatste mode: een stukje eend
voor het
dessert neem je dit jaar een makaron in de meest felle kleuren die er
zijn.
Zoals je
van mij mag verwachten breng ik in de loop van de volgende weken en
maanden mijn eigen aangepaste (lees gezonde) versies van al dat
lekkers!
Met dank
aan: