Intro
Deze
stengels maak je à la minute en vallen bij klein en groot in de smaak. Geef
ze bij het aperitief of als begeleider van een slaatje of soep. Als
smaakmaker kan je alle kanten op, kies een pittige kaas, sesam-, venkel- of
maanzaadjes, rozemarijn of oregano, Provençaalse kruiden, zeezout...
Ingrediënten
plakjes
bladerdeeg vierkantjes, diepvries
1
ei
geraspte
Cheddar
bruschetta kruiden,
Oil & Vinegar
Bereiding
Laat
het bladerdeeg 10 minuten ontdooien op kamertemperatuur. Klop
het ei los en bestrijk een zijde van een plakje, draai het om en
bestrijk ook de andere kant. Strooi
er geraspte Cheddar en bruschetta kruiden over. Druk die wat in het
deeg. Snij
het bladerdeeg in reepjes van ongeveer 2 cm. Ik haal 6 reepjes uit
een plakje. Draai
er spiralen van en leg de reepjes op een met bake-o-glide bedekte
plaat.
Schuif
de plaat op de bodem van de braadoven gedurende 5 Ã 10 minuten.
In
Casa Latti komen ze zeker op de feesttafel.