Temperaturen van mijn 3-oven AGA

hete plaat (linkerplaat): ongeveer 400°
sudderplaat (rechterplaat): ongeveer 220°
braadoven: 220° - 240°
bakoven: 160° - 180°
sudderoven: 90° - 110°

maandag 2 november 2015

SPAR - rechtstreeks van de postbode op de blog

De echtgenoot is weer in de 'elk-jaar-is-ze-er-weer...de-sfeer' modus. Je zou het zo niet zeggen als je naar buiten kijkt, maar “Winter is coming” volgens hem.

In Casa Latti houden we wel van deze periode, Halloween, de Sint met zijn al dan niet zwarte piet, sneeuwmannen maken, vreugdevuren, Kerst, oudejaar ... Kortom een tijd met veel gezellige momenten en cadeautjes!

Geert de postbode, heeft minder geluk. Met zijn overladen tassen, verkleumde handen, vervroren voeten zeult hij zich telkens de winter door.

Hij moet zich dan ook zowat een gezonde hartaanval geschrokken hebben, toen hij deze week de tas van de kerstman nu al mocht komen afleveren. Ja hoor, een felrode koeltas is mijn deel geworden. Een vol geladen felrode koeltas. Een Spar Bag!

Sparbag

Een Spar wat? hoor ik je zeggen, een Spar Bag dus. Gewoon een tas van de Spar. Niet die soort dennenboom, alhoewel die zeker past in het plaatje, nee, de Spar als in Colruyt's dochter Spar. Spar is de meer luxueuzere poot van de grootwarenhuis keten. Spar is mooier, luchtiger en vooral, heeft een aangename stijl en de betere producten.

En ook een eigen lijn Spar-producten, waarvan er een paar uit de zak kwamen gerold. Allen met het groene 'sparretje' erop en een spreuk in de stijl van rechtstreeks uit dit of dat, op je bord.

Sparbag

Ondertussen hebben we al enkele van die lekkere dingen geproefd en goed bevonden. Een trip naar de dichtstbijzijnde Spar staat dan ook al gepland, wie weet vind ik er inspiratie en materiaal voor een blogpost.

Oh! En ook een fles jenever voor Geert de postbode, want ik heb zo het gevoel dat hij tegen het eind van het jaar nog wel enkele Spar Bags zal mogen trotseren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly