Kruidige kaasstengels

Intro
Deze stengels maak je à la minute en vallen bij klein en groot in de smaak. Geef ze bij het aperitief of als begeleider van een slaatje of soep. Als smaakmaker kan je alle kanten op, kies een pittige kaas, sesam-, venkel- of maanzaadjes, rozemarijn of oregano, Provençaalse kruiden, zeezout...
Kruidige kaasstengels

Ingrediënten

plakjes bladerdeeg vierkantjes, diepvries
1 ei
geraspte Cheddar
bruschetta kruiden, Oil & Vinegar

Bereiding

Laat het bladerdeeg 10 minuten ontdooien op kamertemperatuur. Klop het ei los en bestrijk een zijde van een plakje, draai het om en bestrijk ook de andere kant. Strooi er geraspte Cheddar en bruschetta kruiden over. Druk die wat in het deeg. Snij het bladerdeeg in reepjes van ongeveer 2 cm. Ik haal 6 reepjes uit een plakje. Draai er spiralen van en leg de reepjes op een met bake-o-glide bedekte plaat.

Schuif de plaat op de bodem van de braadoven gedurende 5 à 10 minuten.

In Casa Latti komen ze zeker op de feesttafel.
Kruidige kaasstengels