Temperaturen van mijn 3-oven AGA

hete plaat (linkerplaat): ongeveer 400°
sudderplaat (rechterplaat): ongeveer 220°
braadoven: 220° - 240°
bakoven: 160° - 180°
sudderoven: 90° - 110°

dinsdag 14 mei 2013

Kidneybonendip

Driemaal is scheepsrecht. Mijn derde dip van de Mexicaanse avond!
Kidneybonen is niet iets wat we dagelijks op tafel zetten, nochtans zitten ze boordevol eiwitten en vezels. In combinatie met avocado, tomaten en zure room heb je een volwaardige maaltijd.

Kidneybonendip

Wat heb ik gebruikt:

1 blik kidneybonen, afgespoeld en uitgelekt
½ potje verse koriander, ook de steeltjes
½ theelepel gemalen komijn
½ theelepel gemalen koriander
1 rood chilipepertje, met de zaadjes, fijngehakt
sap van ½ limoen
geutje olijfolie
zeezout


Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een pasta. Proef en kruid eventueel bij.

Dip ze!

Kidneybonendip


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly